14 Mayıs 2017 Anneler Günü Mesajı

Türkiye Çiçekçiler Birliği (TÇB) Başkanından 14 Mayıs 2017 Anneler Günü Mesajı

Dünyanın en güzel varlıkları, ayaklarının altına cennet serilen tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularla kutluyorum. Böylesi özel bir günde annelere sunulabilecek en özel armağanlardan birisidir çiçekler. Çünkü onlar renkleri, dokuları ve kokularıyla annelere en çok yakışacak varlıklardır.

Anneler günü için Türkiye genelindeki binlerce üyemiz en özel çiçek koleksiyonlarını hazırladı. Tüm çabamız ülkemizin güzel insanlarına en güzel çiçekleri sunabilmektir. Türkiye genelindeki tüm çiçekçilerimize hayırlı ve bol kazanç getiren bir Anneler Günü diliyorum.

SİPARİŞLERİ SON GÜNE BIRAKMAMAK YAŞANACAK AKSAKLIKLARIN ÖNÜNE GEÇECEKTİR

Türkiye genelinde pek çok çiçekçide 1 ay boyunca talep edilen çiçek tek bir günde talep ediliyor. Bu nedenle ciddi bir yoğunluk yaşanabilir, bu yüzden annelerine çiçek göndermek isteyen değerli müşterilerin en az 1 gün önceden siparişlerini oluşturmaları 14 Mayıs 2017 Pazar günü yoğunluktan dolayı yaşanacak aksaklıkların önüne geçilmesini sağlayacaktır.

Sevgi ve Çiçekle Kalın,

Türkiye Çiçekçiler Birliği Başkanı