Başaran'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Türkiye Çiçekçiler Birliği Başkanı İsmail Başaran’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Onlar sadece özel bir gün dolayısıyla hatırlanmamalı, 365 gün kıymetleri bilinmeli. Onlar, hakları ödenmesi kolay olmayan en değerlilerimiz. Onlar bizlerin eli, gözü, ayağı, onlar en zor zamanlarımızda sığındığımız en güvenli liman.

Özetle onlarsız bir dünya düşünülemez. Onlar, sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değil her zaman hatırlanması ve saygı duyularak sevgiyle yaklaşılması gereken dünyamızın nadide çiçekleri.

Böylesi özel bir günde kadınlarımıza sunulacak en özel çiçeklerin için çiçekçilerimiz çalışmalarını tamamladı. Büyük çaba ile toplanan en taze çiçekler, usta çiçekçilerimiz eliyle muhteşem aranjmanlara dönüştürüldü.

ÇİÇEKÇİLERİMİZ HAZIR, SİPARİŞLER EN AZ 1 GÜN ÖNCE VERİLMELİ

Bu özel günde yaşanacak olan yoğunluk nedeniyle vatandaşlarımızın siparişlerini özellikle online çiçek siparişi vereceklerin en az 1 gün önceden 7 Mart, 6 Mart tarihlerinde gönderimlerini oluşturmaları faydalı olacaktır. Çiçekçilerimize bol kazançlar, kadınlarımıza da bol çiçekli günler diliyorum.

Tüm Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar. Bol çiçekli, muhteşem bir gün geçirmelerini dilerim.

Sevgi ve çiçekle kalın.

Türkiye Çiçekçiler Birliği Başkanı