2019 a Dair Çiçek Filosu

Sevgili Müşterilerimiz, Değerli Meslektaşlarım,
Misyonumuz gereği, 2019 yılında da en taze çiçekleri Türkiye geneline, belirtmiş olduğunuz zaman diliminde teslimatlarını gerçekleştirdik.
Çiçek Filosu Ailesi olarak 81 ilimize ve bir çok ilçemize çiçek gönderimi sağlıyoruz, lakin bazı ilçelere gönderim yapamıyor veya yol ücreti gibi ek giderler ile karşılaşıbiliyorken yapmış olduğumuz çalışmalar ve istişareler sonucunda bölgesinin kaliteli çiçekçilerini bünyemize katarak artık daha çok bölgeye yüksek kalite çiçek hizmeti ulaştırıyoruz.
Ayrıca geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz Antalya & Manavgat Eğlence ve Eğitim Seminerimiz ulusal ve yerel basın tarafından ilgi görürken, bizde ülkemiz adına vermiş olduğumuz kaliteli hizmeti tanıtma imkanı bulmanın haklı sevincini yaşıyoruz.
Bu yıl etkinliğimize damga vuran ve bizi de oldukça gururlandıran olay ise, düzenlemiş olduğumuz “Gözü Kapalı Çiçek Tasarım Yarışmamızın” birincileri ve diğer kategorilerdeki yarışmacılarımızın kazandıkları Ödül Çeklerini, bayilerimizin de ilavesiyle ve Başkanımız İsmail Başaran beyin gayretleriyle 20.000 TL tamamlayıp Gözbebeğimiz Mehmetçik Vakfına bağışladık. 
Belkide kurulduğumuz ilk günden itibaren anlık gelişen bir olay olmasına rağmen  çok anlamlı ve çok duygusal anımız olarak tarihe geçti. Yarışmacı arkadaşlarıma ve bayi arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.
İnşallah 2020 yılı hedeflerimizde de, daha önce ki yıllarlarda olduğu gibi, disiplinden, istikrardan, projelerimizden ve kalitemizden ödün vermeden sektörel anlamda ve e-ticaret pazarından payımızı yükseltmeyi düşünüyoruz. Çözüm Ortaklarımız,  Tedarikçilerimiz, Bayilerimiz ve Yerli Üreticilerimiz ile
el ele  verip Ülke Ekonomisinede katma değer sağlayacağız.
2020 yılının ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diler, bu vesile ile Yeni Yılınızı da en kalbi duygularımla kutluyorum...
Saygı ve Sevgilerimle.
İlhan KORKMAZ
Çiçek Filosu Bayi Koordinatörü
 


7.12.2019